mk_webbanners_280x90_archief.jpg

Subsidie Paraat voor het klimaat

Wedstrijd Paraat voor het klimaat

Mechelen Klimaatneutraal streeft naar een vermindering van de CO2 uitstoot met 20% tegen 2020. We dagen daarom iedereen uit om zijn steentje bij te dragen. Ook de scholen, ondernemingen en verenigingen (niet voor particulieren). Daarom subsidieert de stad voor de vijfde maal twee klimaatinvesteringen met 35.500 euro. We vragen wel dat iedereen (personeel, stakeholders,klanten, leden, leveranciers en directie) bij het project wordt betrokken.

Stakeholders krijgen zelfs de mogelijkheid om mee te investeren in de klimaatmaatregelen van de organisatie.
 

Infosessie

De stad Mechelen organiseert op woensdag 20 november 2019 om 19u een informatiesessie om alle details te weten te komen over het subsidiereglement Paraat voor het klimaat.

Maak je deel uit van een onderneming, sport, jeugd- of culturele vereniging? Kom dan naar de informatiesessie en schrijf je hier in.

Tijdslijn

Meld je gebouw nu aan via het aanmeldingsformulier voor 1 mei 2020 of herbeleef het informatiemoment van 1 maart 2018 via de presentatie van de stad Mechelen, Kamp C (deel 1 en deel 2), Socrowd cvba en MOS en ontdek hoe jij kan winnen! Opgelet, hierbij gaat het over oudere presentaties (zonder de uitbreiding naar ondernemingen en verenigingen).
 
Meer info vind je in het wedstrijdreglement
De Stad werkt voor dit reglement samen met SocrowdKamp C en MOS
 
Op 1 december 2016 ontving de stad Mechelen voor dit subsidiereglement de Vlaamse klimaatprijs op de Vlaamse klimaattop te Gent.