Budgetneutrale leningen

 

Warmtelening en zonnelening

Wil jij graag duurzame elektriciteit en tegelijk besparen op je energiefactuur? Dat kan, met een nieuwe verwarmingsketel en zonnepanelen.

Zowel de warmtelening als de zonnelening zijn renteloze leningen op maximaal 10 jaar. Met een warmtelening kan je een verouderde verwarmingsketel laten vervangen.De zonnelening is voor de aankoop en plaatsing van zonnepanelen. 

Voor je maandelijkse afbetaling gebruik je het geld dat je uitspaart met je lagere energiefactuur. Ook de premie voor installatie van een condensatieketel en de premie voor zonnepanelen kan je gebruiken voor de afbetaling.

Want iedereen verdient een warm huis.

Toont een gratis energiescan aan dat de vervanging van je oude huishoudtoestel een extra besparing zou kunnen opleveren? Dan kan je jouw leningbedrag uitbreiden voor de aankoop van een nieuw toestel. Ook hier kan je de premie gebruiken voor terugbetaling.

De energiescan levert je ook nog extra tips op om energie te besparen.

Wat moet je doen om een budgetneutrale lening te krijgen?

Wat als mijn dak of ramen niet in goede staat zijn?

Met de Vlaamse Energielening kun je jouw dak en ramen laten opknappen. Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Doe dan beroep op renovatiebegeleiding. Met deze begeleiding kijken we na hoe goed jouw woning is geïsoleerd en welke pijnpunten je best aanpakt.

Via de groepsaankoop voor zonnepanelen geven de experten van Klimaan vzw  technische bijstand voor je installatie.

Hoe ga ik aan de slag?

Heb je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Contacteer Energiepunt Mechelen via energiepunt@mechelen.be of 015 29 80 15.


*Let op, geld lenen kost ook geld!

Jaarlijks kostenpercentage van 0%. Vaste debetrentevoet van 0%. Min. € 1250, max. € 15 000, terug te betalen op max. 10 jaar. Dit betreft een consumentenkrediet. Voorwaarden op www.mechelenklimaatneutraal.be.

Bijvoorbeeld: Voor een investering van 5.000 euro op 10 jaar aan 0%, betaal je  41,67 euro per maand. Na 10 jaar zal je dan 5.000 euro terugbetaald hebben.

Informatie onder voorbehoud wijziging regelgeving. Kredietgever: AGB Energiepunt Mechelen.
Financierder: Het Vlaams Gewest of Stad Mechelen

Met steun van: