Cambio-korting voor ondernemers

Duurzaam en goedkoper leveren als ondernemer? Het kan! En dat zelfs gedurende drie maanden met een fikse korting. Probeer het eens uit.

Dit proefproject wordt gefinancierd vanuit het Europese project Surflogh.
Surflogh staat voor Smart Urban Freight Logistics Hubs en wil de stadsdistributie verbeteren op een innovatieve en duurzame manier. Meer info.

Logo surfloghLogo Europa


Met het project SURFLOGH wil Stad Mechelen stadslogistiek duurzamer en efficiënter maken. En jij kan daar als ondernemer bij helpen!

Als ondernemer heb je misschien één of meerdere bedrijfswagens: om op klantenbezoek te gaan, voor verplaatsingen van je personeel, om jezelf te bevoorraden of om pakjes bij klanten te leveren … Maar wist je dat de meeste wagens vooral stilstaan? En toch betaal je daarvoor.

Al die verplaatsingen kan je ook perfect met een deelwagen doen. Ja, ook grote leveringen: in Mechelen beschikken we immers over twee elektrische bestelwagens van cambio. Die wagens kan je als ondernemer nu gedurende drie maanden uitproberen met 150 euro korting (50 euro per maand, automatisch verrekend op je cambio-factuur). Ook de registratie- en abonnementskosten neemt Stad Mechelen in de testperiode voor haar rekening. 

Probeer het uit

Alle voorwaarden en info over de korting vind je in het intern reglement. Lees het goed door. Jezelf registreren voor deze actie kan via het cambio inschrijvingsformulier. Ook wie al aangesloten is bij cambio kan gebruik maken van de korting. Je mailt dan best even naar roos.lowette@mechelen.be.

Ontdek hoe je als bedrijf aan de slag gaat tijdens de webinar van autodelen 'autodelen voor bedrijven' op 19.10

Autodelen kent de laatste jaren een steile opmars. Meer dan 150.000 Belgen doen aan autodelen. Niet alleen particulieren, ook bedrijven en organisaties ontdekken de voordelen van autodelen.

Met deze webinar willen Stad Mechelen en Autodelen.net Mechelse bedrijven en ondernemers een aantal concrete handvaten aanreiken. Om zo als bedrijf zelf van start te gaan met autodelen. We laten enkele ervaringsdeskundigen aan het woord.  Er wordt gesproken over het fiscale luik van dit verhaal. Antwoorden over het mobiliteitsbudget, fiscale aftrekbaarheid, voordeel alle aard,... passeren in deze webinar op 19 oktober 2021.

Programma

14u:       Welkomstwoord – Jeffrey Matthijs (directeur Autodelen.net)
14.05u:  Autodelen voor bedrijven: een overzicht van de verschillende mogelijkheden
14.15u:  Fiscaliteit en autodelen – Veerle Michiels (SDWorx)
14.35u:  Panelgesprek met bedrijven die aan autodelen doen + Q&A

Ik schrijf me in

Nog niet overtuigd?

We zetten de voordelen van autodelen nog even voor je op een rij:

  • Je betaalt enkel voor de wagen wanneer je hem gebruikt;
  • Je administratie wordt een stuk eenvoudiger en zo bespaar je tijd. Over autokeuring, verzekering, carwash  ...  hoef je je geen zorgen meer te maken
  • Je profileert jezelf als duurzaam bedrijf, naar klanten én potentiële werknemers

Supergoods testte het uit en is alvast enthousiast.

Meer over deelmobiliteit lees je op delenisvooriedereen.be 

Meer over duurzame mobiliteit voor ondernemers.