mk_webbanners_280x90_archief.jpg

Delen is … je eerste rit gratis met Blue-bike

Neem je vaak de trein en moet je daarna snel de stad in? Dan is Blue-bike zeker iets voor jou! Je vindt de blauwe fietsen over heel België aan meer dan 65 trein-, tram- en busstations. Eens proberen? Stuur een sms naar 3310 en je eerste rit is gratis

De fietsen, in hun typische blauwe kleur, vind je ook in Mechelen aan het groot station, aan station Nekkerspoel en aan de Veemarkt. Het systeem is simpel: je leent een fiets wanneer je hem nodig hebt. Per maand betaal je je gebruik en jaarlijks betaal je 12 euro lidgeld.

In Mechelen kost Blue-bike 1,15 euro per 24 uur!

In Mechelen huur je de Blue-bike voor 1,15 euro per dag in plaats van 3,15 euro. De Stad Mechelen en de Vlaamse overheid leggen elk 1 euro bij. Daarnaast betaal je je lidgeld: 12 euro per jaar. In ruil hiervoor kan je elke dag op pad met een Blue-bike, een uniseksfiets met stevig fietsslot en bagagedrager. Makkelijk toch?

Hoe een Blue-bike ontlenen?

Word online lid op www.blue-bike.be en ontvang je Blue-bike kaart binnen enkele dagen in de bus. Houd je Blue-bike kaart voor de sleutelautomaat aan het Blue-bike punt. Zo heb je meteen een fiets ter beschikking. Meer informatie vind je op www.blue-bike.be of aan het verhuurpunt aan het groot station.

Je eerste rit gratis

Dankzij de tijdelijke actie met steun van de Vlaamse overheid kan jij nu proeven van Blue-bike. Sms BLUEBIKE naar 3310 (0,15 EUR/SMS verzonden, 0,00 EUR/SMS ontvangen). Hierna ontvang je meteen jouw 10-cijferige, unieke code per sms. Met deze code kan je eenmalig, op een Blue-bikelocatie naar keuze, een Blue-bike ontlenen. Hoe je de rit verzilvert, lees je hier stap voor stap.

Zot van deelfietsen? Wat dacht je van deelauto’s en deelsteps?

Kijk snel op www.delenisvooriedereen.be en ontdek het grote aanbod en de vele voordelen. Er zit zeker iets tussen dat bij je past. Want delen is … voor iedereen.

Delen is voor iedereen