dijleleeft-overzichtheader.png

Herstel gevel & Groenonderhoud

Voor de renovatie van de private kademuren zocht de stuurgroep van eigenaars een groenaannemer voor het groenonderhoud én een aannemer voor de renovatie van de kademuren. 

Eén groenaannemer, Ludo Dierckx Tuindesign, en één aannemer B&G Woningrenovatie dienden een dossier in. De complexiteit van het project was voor verschillende (groen)aannemers een reden om geen dossier in te dienen. Het is dus meer dan ooit een unieke kans om in te stappen op dit project.

Offertes

Wanneer beroep doen op de groenaannemer?

Als je muur voor een groot deel bedekt wordt door groen en de aannemer geen offerte kan maken voor de renovatie van je kademuur. Het verwijderen van kleinere planten is voorzien bij de werkzaamheden van de renovatie. Dit gebeurt best zo kort mogelijk voor de renovatiewerken.

Wat moet jij doen?

  1. Vraag een individuele offerte op bij de aannemer. De offerte is gratis. De aannemer houdt zich aan de opgegeven eenheidsprijzen. 
  2. Indien akkoord, sluit je een individueel contract af met de aannemer.
  3. Alle afspraken (wanneer plaatsbezoek, wanneer start werken, prijsafspraken …) gebeuren rechtstreeks met de aannemer.

Waarom meedoen?

  • Kwaliteitsgarantie.
  • Je hoeft zelf geen aannemers te zoeken, geen offertes te vergelijken op vlak van prijs en kwaliteit.
  • Het is een unieke kans, dankzij Europese subsidies kunnen we dit ondersteuningspakket eenmalig aanbieden.
  • Je kademuur is opnieuw in orde en mits goed onderhoud kan je vele jaren verder. 

Infoavond op 26 november

Op dinsdag 26 november om 19.30u organiseren we een infoavond in Thomas More Campus De Vest (Zandpoortvest 60, Mechelen). We lichten de prijzen toe, overlopen de volgende stappen, en er is ruimte voor vragen. De aannemers zijn ook aanwezig op deze infoavond (onder voorbehoud). Dat geeft je de mogelijkheid om kennis te maken of een afspraak te maken.