mkn_ledopkoppelbeeld-website_1.jpg

LED op!

Samenaankoop duurzame verlichting in huis

Schrijf je vrijblijvend in voor de samenaankoop ledverlichting, die de stad samen met de Mechelse burgerbeweging Klimaan en Zero Emission Solutions organiseert. Kom zeker langs op de herfstbraderie op 7 september voor meer info of lees alles hieronder! 

 

Schrijf je nu vrijblijvend in! 

Wanneer 

7 september: Ontdek de samenaankoop op de Herfstbraderie  van 13u tot 19u 

13 september - 19u: Stuurgroep 1  (Zeeridder, Befferstraat 25)

22 september - 15u: Bezoek prikkelwoning met ledverlichting  (Vaartdijk 9)

1 oktober: deadline vrijblijvende inschrijving

9 november 2018 - 19u: Stuurgroep 2 (Zeeridder, Befferstraat 25)

15 november - 19u: Bekendmaking aanbod (Keldermanszaal - Grote Markt 21)

 

LED op! groepscompetitie 

Maak je deel uit van de zuinigste groep? De groep (vereniging, straat,wijk,..), waar de meeste ledlampen verkocht worden in het kader van de samenaankoop, wordt in de bloemetjes gezet. Klimaan, ZES en Mechelen klimaatneutraal trakteren op een duurzaam feest. Onze feestploeg komt naar jou toe en bezorgt je animatie, drinken en eten om u tegen te zeggen. Vraag gratis flyers van de samenaankoop aan en motiveer je vrienden om ook hun verlichting zuinig te maken ! 

Bespaar op verlichting

Verlichting speelt een aanzienlijk rol in het elektriciteitsverbruik van een huishouden. Ongeveer 15% van het elektriciteitsverbruik bij particulieren gaat naar verlichting. In winkels, kantoren en scholen kan dit aandeel oplopen tot 30-80%.

Ledverlichting is vandaag de zuinigste vorm van verlichting. Hiermee kan het elektriciteitsverbruik voor verlichting dalen met 50% tot wel 90%! Zelfs ten opzichte van een spaarlamp is ledverlichting ngo 25-40% zuiniger. Bovendien gaat ledverlichting langer mee, heb je onmiddelijk licht op volle sterkte en heb je geen voorschakelapparatuur of starters nodig. Eenvoudiger, goedkoper en goed voor het milieu dus! 

Vragen? 

Lees de veelgestelde vragen  of contacteer Mechelen klimaatneutraal! 

Met de steun van