Geef jouw mening over deelmobiliteit en win!

Ben jij al fan van deelmobiliteit? Of ken je het nog niet maar ben je er benieuwd naar? Laat het ons weten! Vul de enquête in en maak kans op één van de 40 Mechelenbons ter waarde van 30 euro.

Mechelen maakt deel uit van MOBI-MIX. Dat is een Europees project in vijf verschillende steden: Mechelen, Antwerpen, Norfolk, Rotterdam en Valenciennes. In elke stad loopt een pilootproject rond innovatieve vormen van mobiliteit.

In Mechelen zetten we al enkele jaren in op deelmobiliteit: het aanbod breidt continu uit en we promoten actief het gebruik van deel(bak)fietsen, -auto’s en -steps. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de impact. Daarom organiseren we samen met MOBI-MIX een enquête in twee delen. Het eerste deel vul je in via deze link, voor het tweede deel word je in het voorjaar van 2022 opnieuw gecontacteerd.

Vul de enquête in

MOBI-MIXOpgelet: je maakt enkel kans op een prijs als je beide delen van de enquête invult. Voor het tweede deel ontvang je later een uitnodiging. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd na afloop van deel 2.