webformulier_1345x285px.png

Renovatie-advies

     EFRO-logo

Eerst muurisolatie of toch beter nieuwe ramen? Zijn er Vlaamse Energieleningen? Heb ik een vergunning nodig? Wat met de premies?

Zie je ook de bomen niet meer door het renovatiebos of wil je gewoon graag een tweede objectieve mening? Dan is het renovatie-advies iets voor jou! Je kan kiezen uit twee formules:  Advies aan huis of het energieloket. Schrijf je nu in en draag bij aan een klimaatneutraal Mechelen! Het renovatieadvies voorjaar 2017 is afgesloten. Je kan terug bij ons terecht voor renovatieadvies vanaf november 2017. 

 

          

      Advies aan huis                                           Energieloket 

 

Kostprijs

Alle adviezen zijn gratis en objectief. 

Inschrijven?

Iedere Mechelaar die renovatieplannen heeft kan een adviesaanvraag indienen. We contacteren je binnen de twee weken. De inschrijvingen starten weer op in oktober 2017. 

See2Do!

Het grensoverschrijdend Interreg VA programma Vlaanderen-Nederland keurde het See2Do!-project goed. In See2Do! werken Vlaamse en Nederlandse partners samen om inwoners aan te zetten tot de energetische renovatie van hun woning. Hierbij volgen ze het 'Doen door Zien' principe.

Meer info?

Voor meer info kan je terecht bij de dienst Duurzame Ontwikkeling en Energie 

duurzame.ontwikkeling@mechelen.be

T 0471 21 82 48

Blijf je graag op de hoogte van de renovatie-adviezen en Mechelen Klimaatneutraal? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief.

Woon je in Berlaar, Bornem , Duffel, Puurs, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek, dan kan je terecht bij IGEMO voor gratis renovatie-advies. 

In samenwerking met