webformulier_1345x285px.png

Renovatie-advies aan huis

 

Renovatie-advies aan huis 

Een expert van See2Do! komt bij je aan huis. De expert overloopt samen met jou de staat van de woning en bekijkt welke mogelijke maatregelen interessant kunnen zijn om je woning energiezuinig te maken (ramen, isolatie, verwarming,...). Ook als je al aan verbouwen bent maar toch nog met vragen zet, kan je de expert inschakelen. Achteraf ontvang je een rapport. Opgelet, dit rapport behandelt enkel de aspecten van duurzaam bouwen. Dit zijn geen raadgevingen over architectuur, vormgeving noch advies over stabiliteit. Het renovatie-advies kan geen architect vervangen. Desgewenst kan je nog steeds terecht op het energieloket voor advies rond premies, energieleningen en je bouwaanvraag. 

 

Schrijf je nu in 

Inschrijven?

Inschrijven is verplicht . We contacteren je binnen twee weken na je inschrijving om een datum te prikken. 

Kostprijs en duur

Het renovatie-advies aan huis is gratis, is objectief en duurt maximaal twee uur. 

See2Do!

Het grensoverschrijdend Interreg VA programma Vlaanderen-Nederland keurde het See2Do!-project goed. In See2Do! werken Vlaamse en Nederlandse partners samen om inwoners aan te zetten tot de energetische renovatie van hun woning. Hierbij volgen ze het 'Doen door Zien' principe.

Meer info?

Voor meer info kan je terecht bij de dienst Duurzame Ontwikkeling en Energie 

Mail: duurzame.ontwikkeling@mechelen.be

Tel: 0471 21 82 48

Blijf je graag op de hoogte van de renovatie-adviezen en Mechelen Klimaatneutraal? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief.