1524482376653.jpg

Samenaankoop groene stroom

 

Wil jij besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu?  Doe dan mee met de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Mechelen steunt dit initiatief. Nog tot en met 25 september 2018 kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven.  

Wat betekent dit concreet voor jou?

Het Antwerpse provinciebestuur biedt aan al haar inwoners opnieuw de mogelijkheid om in te stappen in een groepsaankoop groene stroom en gas. Jij hoeft je alleen maar in te schrijven uiterlijk op 25 september 2018. Zo bied jij je samen met heel veel andere inwoners aan als één aantrekkelijke klant op de energiemarkt. Energieleveranciers kunnen op de online veiling op 26 september 2018 hun beste bod geven. Je hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken. Na de veiling krijg je een persoonlijk aanbod van de goedkoopste energieleverancier van de veiling. Pas dan beslis je of je van energieleverancier verandert.

 

Praktisch

  • Gratis en vrijblijvend inschrijven voor deelname  tot en met 25 september 2018.
  • Selectie van leverancier via de veiling op 26 september 2018
  • Vanaf midden oktober 2018 ontvang je een vrijblijvend voorstel
  • Je kan het voorstel accepteren tot en met 12 november 2018
  • De overstap wordt gedaan op de afgesproken overstapdatum (tussen 1 januari 2019 en 1 augustus 2019)

Meer informatie over deze groepsaankoop vind je terug op www.samengaanwegroener.be 

Geen toegang tot het internet?

Heb je geen toegang tot het internet? Kom dan langs tijdens de loketdienst op dinsdag 11 september 2018 tussen 9 -11u in het Huis van de Mechelaar. Breng zeker je energie facturen mee!

Deze groepsaankoop sluit aan bij de campagne van Mechelen Klimaatneutraal: Kies voor groene energie