mk_webbanners_1200px-04.png

Samenaankoop huishoudtoestellen 2016

De samenaankoop 2016 is afgelopen. Er werden meer dan 200 toestellen verkocht. 

Wat?

Met de verschillende acties van Mechelen Klimaatneutraal wil Stad Mechelen haar inwoners ondersteunen bij het maken van keuzes die kunnen leiden tot energiebesparing.

Daarom organiseerde Stad Mechelen als eerste stad in Vlaanderen een groepsaankoop energiezuinige huishoudtoestellen voor al haar inwoners. Er werd een model voorzien voor elke behoefte!

Waarom?

Door samen in groep te kopen werden konden we de krachten bundelen om offertes en toestellen te vergelijken.  De gemiddelde korting t.o.v. de catalogusprijs bedroeg zo’n 27%.

Deelnemen aan een samenaankoop betekent trouwens niet alleen een besparing van tijd en geld, je draagt meteen een steentje bij tot het milieu. Want Mechelen klimaatneutraal, daar werken wij aan samen: stad, inwoners en handelaars.

Benieuwd hoeveel je bespaart met een nieuw energiezuinig toestel? Bereken hier hoeveel je besparen op je elektriciteitsfactuur

Het aanbod

Sinds 15 februari 2016 was het aanbod van de samenaankoop gekend. 

Wedstrijd

Wie zich definitief inschreef voor de samenaankoop energiezuinige huishoudtoestellen, maakte kans op een waardebon van maximaal 500 euro.