mk_webbanners_280x90_archief.jpg

Samenaankopen

 

Lopende samenaankopen

Algemeen

Het idee van samenaankopen of groepsaankopen is simpel: door met een hele groep inwoners samen voor eenzelfde product te kiezen, kan je een gunstige prijs gaan bedingen.

Maar er is meer, want via een groepsaankoop worden krachten en kennis gebundeld, waardoor je als inwoner niet langer je tijd moet steken in het vergelijken van offertes op vlak van prijs en kwaliteit.

Daarom neemt Stad Mechelen regelmatig deel aan duurzame groepsaankopen zodat haar inwoners hierop kunnen intekenen. Deelnemen aan deze groepsaankopen betekent dus niet alleen een besparing van je tijd en van je factuur, maar je draagt ook nog eens bij tot een beter milieu.

Sommige van deze investeringen vragen een financiële inspanning. Wens je hierbij ondersteuning?  Informeer je dan over de Vlaamse Energielening.

 

Op het moment zijn er geen lopende samenaankopen. Wens je wel op de hoogte gehouden te worden van eventuele toekomstige samenaankopen, dan mag je je steeds inschrijven op de digitale nieuwsbrief Mechelen Klimaatneutraal.