mk_webbanners_280x90_archief.jpg

Stroomversnellers - investeer mee!

Klimaatneutraal: 40% minder CO2

Mechelen heeft het burgemeestersconvenant ondertekend en engageert zich om 40% minder CO2 uit te stoten tegen 2030. Mechelen geeft zelf het goede voorbeeld en maakt zijn eigen gebouwen energiezuinig. 

Isolatie

Er loopt al een project om zonnepanelen te leggen op alle geschikte daken, maar er zijn nog een aantal daken die eerst moeten geïsoleerd worden. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Investeer mee in dit Stroomversnellersproject en draag zo je steentje bij tot de CO2-vermindering in onze stad. Via crowdlending verdien je je investering trouwens ook terug. 

Investeer mee!

Wil jij ook investeren in het klimaat? Stel dan nu 500 euro ter beschikking van de stad Mechelen voor een periode van drie jaar en geniet mee van de energiebesparing van de stad. Je ontvangt een jaarlijkse intrest van 3% en na drie jaar stort de stad de 500 euro terug. Er wordt in het totaal een bedrag van 30 000 euro opgehaald. Dit betekent dat er maximaal 60 intekenaars zijn. 

 

Praktisch

Ontdek alle voorwaarden op crowdfundingmechelen.be.  Hou er zeker rekening mee dat er voor je manier van betalen ook extra kosten in rekening worden gebracht. De getekende overeenkomsten kan je versturen naar loans@participate.today De overeenkomsten worden gebundeld en ondertekend door de stad bij het afsluiten van de campagne.