mk_webbanners_280x90_archief.jpg

Wij willen weten wat jij denkt!

CityLab2800 is een laboratorium waar de stad met Mechelaars samenwerkt om tot ‘slimme’ oplossingen te komen voor klimaatuitdagingen. Ben jij geïnteresseerd om hierin je stem te laten horen?

  • 1 Gegevens
  • 2 Overzicht
  • 3 Bevestiging

Betrokkenheid bij de stad

Bij welke uitdagingen wil jij betrokken worden? *

Samenaankopen

Stad Mechelen organiseert regelmatig samenaankopen, geeft financiële ondersteuning bij een energielening en verleent advies over duurzaamheid en energie.

 

Ben jij geïnteresseerd in een samenaankoop? Geef dat aan op de volgende pagina's, en we houden je op de hoogte.

Elektrische fietsen

De Stad Mechelen organiseert in samenwerking met IGEMO een groepsaankoop elektrische fietsen. Samen in groep aankopen geeft jou een supersterk prijsvoordeel!

Samenaankoop elektrische fietsen

Dakisolatie

Wil je het warmteverlies in je woning aanpakken en besparen op je energiefactuur? Heb je geen zin om zelf op zoek te gaan naar de beste prijs en de beste aannemer? Schrijf je gratis en zonder aankoopverplichting in voor de samenaankoop dakisolatie.

Samenaankoop dakisolatie

Gratis zonne-advies aan huis

Een onafhankelijk adviseur bekijkt of en hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen. Dit is gratis, maar wel beperkt tot 40 personen. De adviseur bekijkt met jou een datum tussen 15 april en 15 augustus.

Zonne-advies aan huis

Energielening aan 1%

Als inwoner van Mechelen kan je bij Energiepunt Mechelen terecht om de Vlaamse Energielening aan te vragen. Dit is een goedkope lening die je kan aanvragen voor de financiering van energiebesparende investeringen, zoals bijvoorbeeld de plaatsing van dakisolatie.

Je kan een lening aanvragen tot 15 000 euro met een maximale looptijd van 8 jaar. En als je aan sommige financiële voorwaarden voldoet, kan je zelfs renteloos lenen op maximaal 10 jaar.

 

Meer informatie vind je op mechelenklimaatneutraal.be.

Energielening

Jouw gegevens