zonneklaar_webformulier_1345x285.png

Is jouw dak zonneklaar?

Gratis onafhankelijk advies aan huis: mei – september 2017  

Wil je graag zonnepanelen, maar twijfel je of je dak wel geschikt is? Vraag dan gratis advies aan bij Mechelen Klimaatneutraal. Een onafhankelijk expert maakt dan met jou een afspraak ofwel bij jou thuis ofwel op het ‘Zonneloket’ in het Huis van de Mechelaar. De expert overloopt samen met jou of je dak in aanmerking komt voor PV panelen. 

 

Schrijf je hier in! 

Vlaamse Zonnekaart

Twijfel je nog? Laat je dan inspireren door de Vlaamse Zonnekaart en geniet binnenkort van je eigen groene elektriciteit!

Samenaankoop zonnepanelen provincie Antwerpen

Heb je besloten om zonnepanelen te leggen? Schrijf je dan in voor de samenaankoop van de provincie Antwerpen  voor t.e.m. 8 augustus 2017 en leg zonnepanelen met kwaliteitsgarantie, aan voordelige voorwaarden.

Hier kan je alle informatie terugvinden.

Vlaamse energielening

Investeren in een zonnepanelensysteem rendeert, maar het is en blijft natuurlijk een stevige investering. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op de Vlaamse Energielening* via Energiepunt Mechelen

Opgelet: om een Vlaamse Energielening voor zonnepanelen te kunnen aanvragen moet je woning voldoen aan een aantal minimumeisen op vlak van isolatie en verwarming. Is dit nog niet het geval, dan kan je voor deze investeringen natuurlijk ook beroep doen op de Vlaamse Energielening.

 

Hoe vraag je de Vlaamse Energielening aan ?

Voor meer informatie of het aanvragen van een Vlaamse Energielening kan je terecht bij Energiepunt Mechelen:

Contactgegevens: E energiepunt@mechelen.be - T 015 29 78 92 – W www.mechelen.be/energiepunt

 

*Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Met de steun van de provincie Antwerpen