Infosessie: Investeer mee in de zonnepanelen van de stad

Wil je deelnemen aan de gratis infosessie 'Investeer mee in de zonnepanelen van destad'. Schrijf je dan hier in. Vanwege de COVID-19-maatregelen zal deze infosessie digitaal doorgaan als webinar.

Blijf jij graag op de hoogte van de volgende infosessies? Via de digitale nieuwsbrief van Mechelen Klimaatneutraal blijf je op de hoogte van ons aanbod.

Ik schrijf me in voor de sessie 'Investeer mee in de zonnepanelen van de stad!'' *
Ik schrijf me in voor de digitale nieuwsbrief van Mechelen Klimaatneutraal *

De gegevens die je hier invult worden enkel gebruikt voor de administratie, organisatie en rapportering van deze infosessie. Ze worden niet doorgegeven aan nevenorganisaties of derden. Je gegevens worden een maand na de dag van je afspraak, of infosessie waaraan je deelnam, verwijderd. Vanaf dan houden we enkel nog anonieme cijfergegevens bij voor statistische doeleinden. Als je ook inschrijft voor de nieuwsbrief worden je gegevens (naam, voornaam, emailadres) bewaard tot je je uitschrijft op de nieuwsbrief.

Meer informatie over hoe we omgaan met privacy en persoonsgegevens kan je vinden in ons privacybeleid https://www.mechelen.be/privacy-gebruiksvoorwaarden

Je hebt steeds het recht om je gegevens te verbeteren of te laten verwijderen, dit kan je doen door een mail te sturen naar klimaatneutraal@mechelen.be