Zonnelening

Budgetneutrale zonnelening voor specifieke doelgroepen.

Installatie zonnepanelen

Wil jij graag duurzame elektriciteit en tegelijk besparen op je energiefactuur? Dat kan met zonnepanelen! De prijs van de aankoop en plaatsing van zonnepanelen kan veel mensen afschrikken. Maar de zonnelening lost dit probleem op.

De zonnelening is een renteloze lening* op 10 jaar. Voor je maandelijkse afbetaling kun je het geld gebruiken dat je hebt uitgespaard met je lagere energiefactuur. Ook de premie voor zonnepanelen kan je gebruiken voor de afbetaling.

Zo schijnt de zon voor iedereen! 

Wat moet je doen om een zonnelening te krijgen?

Energiepunt Mechelen helpt je met jouw aanvraag en via de groepsaankoop voor zonnepanelen kunnen de experten van Klimaan vzw technische bijstand geven.

Heb je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Contacteer Energiepunt Mechelen via energiepunt@mechelen.be of 015/29.80.15

 

Wat als mijn dak niet in goede staat is?

Met de Vlaamse Energielening kun je je dak laten opknappen. Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Doe dan beroep op renovatiebegeleiding.

 

*Let op, geld lenen kost ook geld
Jaarlijks kostenpercentage van 0%. Vaste debetrentevoet van 0%. Min. € 1250, max. € 15 000, terug te betalen op max. 10 jaar.
Dit betreft een consumentenkrediet. Voorwaarden op www.mechelenklimaatneutraal.be. Informatie onder voorbehoud wijziging regelgeving. Kredietgever: AGB Energiepunt Mechelen.
Financierder: Het Vlaams Gewest of Stad Mechelen