10 euro korting op je eerste elektrische cambiorit

Maar liefst 25% van de Cambio deelwagens in Mechelen is elektrisch. Wil je graag zo'n elektrische deelwagen uitproberen? Stad Mechelen geeft iedere gebruiker maar liefst 10 euro korting op zijn eerste elektrische cambiorit.

Mechelen is momenteel koploper in Vlaanderen wat elektrische deelwagens betreft. In Mechelen vind je maar liefst 24 elektrische wagens van aanbieder Cambio. In 2020 werden 40 bijkomende cambio-wagens in de stad geplaatst waarvan de helft elektrisch. 

Ben je benieuwd wat elektrisch autorijden en -delen inhoudt en wil je het graag eens uittesten? Stad Mechelen geeft je nog tot 31 december 2021 een duwtje in de rug. Iedere gebruiker die voor het eerst een elektrische cambio-wagen op het grondgebied Mechelen ontleent, krijgt een eenmalige korting van 10 euro. Die korting wordt automatisch op je cambio-factuur verrekend.

Extra uitleg nodig?

Om de twee weken kan je telefonisch terecht in het cambioloket met al je cambio-vragen. Zodra de coronamaatregelen het toelaten kan het weer fysiek in het Huis van de MechelaarDit kan steeds op woensdag tussen 9u en 12u en 13.30u en 16.30u. Boek wel vooraf je afspraak. Meer info vind je ook op delenisvooriedereen.be.