KNAL! Energiefestival

Wat is de staat van het klimaat in Mechelen? Wie doet wat en wat kan ik doen? Heb je ook zin om alles te ontdekken over klimaat en energie in en rond Mechelen? Schrijf je dan nu in voor KNAL! het Mechels energiefestival op 1 en 2 oktober 2022. Klimaan en Mechelen Klimaatneutraal laten je op dit wervelend tweedaags energiefestival ontdekken hoe ook jij kan bijdragen aan een gezonder Mechelen. 

Blijf op de hoogte OVER Knal!

Op zaterdag kom je in primeur de nieuwste plannen in de omgeving te weten. Daarna kan je terecht op het energiefestival met al je vragen over energiezuinigheid in je eigen woning en vervoer. In lezingen, workshops en live loketten ontdek je hoe Klimaan en de stad jou kunnen helpen. Helemaal klaar voor het klimaat, kan je 's avonds genieten van een glas en muziek. 

Op zondag nemen we dan weer de tijd om te verbinden. Na een (h)eerlijke brunch, kan je een filmpje meepikken of aansluiten op een wandeling. Steek je liever de handen uit de mouwen? Dan ontdek je in verschillende workshops hoe je elke dag duurzaam kan zijn. 

Ben je al nieuwsgierig naar het hele programma? Schrijf je dan hier in en blijf op de hoogte.